Roeselare Winterse Verhalen

Eind december 2020 sneeuwde het kerst- en winterse verhalen in Roeselare: Op achttien vertelmomenten namen vertellers je een uur mee in hun stemmige verhalen, gebracht op enkele unieke plaatsen in Roeselare!
Voor dit uniek project maakte ik een campagnebeeld die de magie van de kerst- en eindejaarsperiode vastlegt en ontwierp ik enkele afgeleide promo tools.

Ik wilde dat de illustratie ook in het klein nog duidelijk zou zijn. Daarom voorzag ik weinig details en werkte ik met opvallende grote kleurblokken. De prent is zo opgebouwd dat er veel tekst op kan, maar ook boeiend is in versies waar weinig tot geen tekst op staat. Ook moest de illustratie zowel liggend en staand gebruikt kunnen worden. Ik ontwierp de opmaak voor enkele sociale media posts, een afbeelding voor de website, een liggende facebookheader en fysieke posters.


KlantStad RoeselareDienstIllustratie, Grafisch ontwerp


Mooie merken mogen gezien worden. Ik help u graag verder.

Maak nu vrijblijvend een afspraak
Wouter Schoutteten | T+32 (0)491892581 | wouter@hetgraafschap.be | Atelier: AtelierKortrijk, Groeningestraat, Kortrijk - Post: Terschuerenlaan 1, 8880 Sint-Eloois-Winkel | © 2019