Prijs aanvragen

Heb jij meer karakter nodig in je communicatie? Of snel weten hoeveel een illustratie jou zou kosten? Vul dit formulier even in, ik bezorg je gratis en vrijblijvend een antwoord op je prijsaanvraag. Weet je niet goed wat in te vullen? Niet erg, ik neem spoedig contact met je op om alle details van je prijsaanvraag te bespreken.

Hoe kan ik je bereiken?


Vertel wat meer over je opdracht:


Wil je dat ik ook het grafisch ontwerp verzorg van dit project?*


Wie is de eindklant?*


Enkele richtprijzen. Prijzen zijn gebaseerd op de maakprijs en de nodige licentie. In deze prijzen zit de licentie niet inbegrepen. Die is afhankelijk van de grootte van het project (oplage, duurtijd, formaat, regio…). In de maakprijs is de complexiteit van de tekening de beslissende factor. In deze richtprijs zit ontwerp, concept, schets en digitale uitwerking inbegrepen. Elke opdracht is anders. Vraag voor een nauwkeurigere prijs een gratis offerte aan. Prijzen excl. 21% BTW.

  • Eenvoudige illustraties zoals cartoons of iconensets starten vanaf €80.
  • Medium illustraties starten vanaf €250
  • Complexe of zeer gedetailleerde prenten starten vanaf €450
  • Gewenste techniek, aantal kleuren, hoeveelheid detail, digitalisering, … beïnvloeden de prijs.

Ik ben Wouter van Het Graafschap en teken karaktervolle illustraties voor professionals. Handgetekende afbeeldingen geven persoonlijkheid aan websites, sociale media, folders, interieurs en corporate visuals. Koptrekkers, kuitenbijters of krachtpatsers voor je communicatie.